ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παγωτό παρφέ σοκολάτας με βύσσινο…

Παγωτό παρφέ σοκολάτας με βύσσινο...
Παγωτό παρφέ σοκολάτας με άγριο βύσσινο καβουρδισμένα αμύγδαλα και κομμάτια σοκολάτας
βελούδινο χωρίς κρυστάλλους.

Υλικά παγωτό παρφέ σοκολάτας

150γρ ασπράδι αυγού (4 μεγάλα αυγά θερμοκρασία δωμάτιου)η έτοιμο παστεριωμένο
400-500γρ βύσσινο γλυκό συσκευασία (το σιρόπι)
200γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
340γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
500γρ φυτική σαντιγί
Το βύσσινο από την συσκευασία η 250γρ
250γρ καβουρδισμένο αμύγδαλο
200γρ σοκολάτα γάλακτος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ:

 

Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα βράζουμε το σιρόπι και
ενώ χτυπάμε το ασπράδι ρίχνουμε λίγο λίγο το σιρόπι.

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος ενσωματώνουμε σταδιακά με την
σοκολάτα. Φτιάχνουμε την σαντιγί χτυπώντας καλά την φυτική κρέμα  |
και ρίχνουμε την σοκολάτα που είχαμε φτιάξει προηγουμένως

Μόλις μπει η σοκολάτα στην σαντιγί προσθέτουμε και την μαρέγκα.
Ενσωματώνουμε με κυκλικές κινήσεις και όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε
το βύσσινο τα αμύγδαλα και την σοκολάτα. Ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε
σε μπολ και στην κατάψυξη τουλάχιστον για έξι ώρες πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *