ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παστό κρέας – Παραδοσιακό χοιρινό πάστωμα

Παστό κρέας - Παραδοσιακό χοιρινό πάστωμα

Παστό κρέας – Παραδοσιακό χοιρινό πάστωμα

Συντήρηση χοιρινού κρέατος με αλάτι σε δροσερό μέρος. Παραδοσιακό αλάτισμα, σπιτική αναλυτική διαδικασία παστώματος του χοιρινού κρέατος, μέρος της γουρουνοχαράς (Γουρνοχαρά). Υγράλατο – αλίπαστο κρέας, αλμυρό κρέας, για καπνιστό κρέας, χοιρινή τηγανιά, καβουρμά, πιφτία, λαχανιά κ.α. Χειμερινή προετοιμασία για το σπιτικό κελάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *