ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πρασόπιτα: Η Γεύση της Ελληνικής Παράδοσης

Πρασόπιτα: Η Γεύση της Ελληνικής Παράδοσης

Αφράτη Πρασόπιτα με Λαχταριστή Γεύση. Το Απόλυτο Κυριακάτικο Γεύμα.

Υλικά Πρασόπιτα

1 νεροπότηρο χλιαρό νερό
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. σπορέλαιο
1/2 κιλό μαλακό αλεύρι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
περίπου 800 γραμμάρια πράσα
λάδι
πιπέρι
400 γραμμάρια φέτα
2 αβγά
130 γρ. λιωμένο φυτικό μαγειρικό λίπος
100 γραμμάρια ηλιέλαιο
1 κ.γ. μαργαρίνη
προαιρετικά λίγα μπαστουνάκια γραβιέρα
σπορέλαιο

1 glass of lukewarm water
1 pinch of salt
1 tbsp of vinegar
2 tbsps of sunflower oil
1/2 kg of soft flour
7 spring onions
about 800 grams of leeks
olive oil
pepper
400 grams of feta cheese
2 eggs
130 grams of melted vegetable fat
100 grams of sunflower oil
1 tsp of margarine
optionally some graviera cheese sticks
spread with sunflower oil

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *