Το Τέλειο Τσουρέκι-Brioche
Τσουρέκι-Brioche. Ένα γλυκό αριστούργημα. Η Απόλυτη Απόλαυση σε Κάθε Μπουκιά!
Η συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες
Το γλυκό των γιορτών με την ξεχωριστή γεύση
Μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη
Το γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Η συνταγή που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα
Το γλυκό που θα σας κάνει να χαμογελάσετε
Η απόλυτη πρόταση για το γιορτινό τραπέζι
Υλικά Τσουρέκι-Brioche
2 κιλά αλεύρι
200 γραμμάρια μαγιά νωπή
1 κούπα νερό χλιαρό (40 βαθμοί)
3 1/3 κούπα ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές σπορέλαιο
1 κουταλιά αλεσμένο μουχαλέπι
1 κουταλιά αλεσμένο κακουλέ (κάρδαμο)
1 κούπα καυτό γάλα
10 αβγά
1 3/4 κούπας βούτυρο λιωμένο και ζεστό
Homemade
Ingredients for the brioche
2 kilos of flour
200gr fresh yeast
1 mug warm water (40 degrees)
3 1/3 mug of sugar
1 tea spoon salt
2 spoons seed oil
1 spoon grated mahlap
1 spoon grated kakoyle
1 mug burning hot milk
10 eggs
1 3/4 of a mug melted butter and warm