Αθλητικά

Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 παρά την κυριαρχία των πρασίνων

Χωρίς τέρματα (0-0) τελείωσε το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος. Αν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Νέτο στο 17′ που πέρασε άουτ, ο Άρης δεν φάνηκε στο διάστημα αυτό. Στο 20′, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα, αφού κτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού κατέληξε κόρνερ (την βρήκε λίγο ο Σηφάκης).

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε μόνος του στο πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Στο 34′ το σουτ του Χριστοδουλόπουλου έξω από την περιοχή έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41′ νικήθηκε στο τετ -α- τετ από τον Σηφάκη.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και στο πρώτο 20λεπτο ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό. Στο 69′, ο Κάμπορα πλάσαρε τον Τζόρβα, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι και στη συνέχεια το πλασέ του Τζόνσον απέκρουσε με εκπληκτικό τρόπο ο γκολκίπερ των “πρασίνων”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MbGgxTeXiCI[/youtube]

Στο 71′ η κεφαλιά του Σισέ από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ στο 88′ ο Σηφάκης είπε “όχι” στο δυνατό σουτ του Κατσουράνη έξω από την περιοχή.

Κίτρινες: Κάλβο, Κόκε – Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σισέ
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Άρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Κόκε (68΄ Τζόνσον), Νασούτι, Κάμπορα (90΄+1 Αραβίδης), Χαβίτο, Πρίττας
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (87΄ Λέτο), Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος

Πηγή:ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *