Κόσμος

Ελληνοκαναδός εστιάτορας προσφέρει φαγητό με προαιρετική πληρωμή

fagito-2Σε μία προσπάθεια να φέρει το “ευ ζην” πίσω στο Μόντρεαλ, ο Ελληνοκαναδός εστιάτορας Τζωρτζ Πάπας έβγαλε τις τιμές από το μενού του εστιατορίου του, προσκαλώντας τους πελάτες να πληρώσουν ό,τι προαιρούνται για το προσφερόμενο φαγητό! Η διαφημιστική εκστρατεία στο εστιατόριο “The Taverne Crescent”, μπορεί να φαίνεται επικίνδυνη κίνηση τη στιγμή που όλα τα ρεστοράν βλέπουν τα κέρδη τους να μειώνονται, αλλά, ο συνιδιοκτήτης Τζωρτζ Πάπας λέει ότι στόχος του είναι να αντιπαλέψει τα απαισιόδοξα νέα και να βοηθήσει τους πελάτες του να ξανανιώσουν τη χαρά της καλοφαγίας.

Επίσης, δηλώνει ότι οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν ό,τι προαιρούνται, ακόμη κι ένα δολάριο για ένα καλό πιάτο φαγητό, χωρίς να θέτει άλλες προϋποθέσεις [όπως υποχρεωτικό ποτό ή μπίρα κ.λπ.].

Το εστιατόριο έχει αρχίσει την ενδιαφέρουσα προώθηση εδώ και δύο ημέρες και οι πελάτες νιώθουν ακόμη άβολα που λαμβάνουν τον λογαριασμό χωρίς αναγραφή πληρωτέου ποσού. Κάποιοι κομπλάρουν γιατί δεν ξέρουν πόσα πρέπει να πληρώσουν, αλλά, ο ιδιοκτήτης τους χτυπάει την πλάτη λέγοντάς τους πως πάνω απ’ όλα μετράει η χαρά του “ευ ζην”.

Η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη, λέει ο Τζωρτζ Πάπας, που τη δανείστηκε από ένα εστιατόριο του Λονδίνου το οποίο προσπαθεί να φέρει πελάτες με παρόμοιο διαφημιστικό τρικ στην πόρτα του κατά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Η ακύρωση του grand prix του Μόντρεαλ αυτό το καλοκαίρι, η μείωση των Αμερικανών τουριστών στον Καναδά, θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στα εστιατόρια της πόλης.
Ο κ. Πάπας λέει πως θέλει να κάνει τους πελάτες του ευτυχισμένους, να φεύγουν όλοι με ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *