ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κατσικάκι γκιούλμπασι στο λαδόχαρτο

Κατσικάκι Γκιούλμπασι στο λαδόχαρτοΤι πιο νόστιμο από αγνό και τρυφερό κατσικάκι γκιούλμπασι στο λαδόχαρτο!! Εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία και φυσικά αν ακολουθήσετε τα βήματά μου θα γευτείτε το πιο λαχταριστό κατσικάκι που έχετε φάει ποτέ!

Υλικά κατσικάκι γκιούλμπασι

2 κιλά κατσικάκι μπουτάκι με λίγα παϊδάκια
2 μέτριες τομάτες
2 πιπεριές κέρατο
1 μέτριο λευκό κρεμμύδι
300γρ σκληρό τυρί Δανίας * κρατάμε το 1/3 για αργότερα
70γρ ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200βαθμούς, αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 1 ώρα και 50 λεπτά κλειστό. Αφού περάσει αυτός ο χρόνος , ανοίγουμε, γυρίζουμε το κρέας, προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά στους 250βαθμούς αντιστάσεις στην μεσαία σχάρα ανοιχτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *