Αθλητικά

Επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ το Ακρόπολις;

Σε λιγότερο από ένα μήνα αναμένεται επίσημα η ανακοίνωση του ημερολογίου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ για το 2011. Η North One Sport, η εταιρεία που έχει αναλάβει την παγκόσμια προώθηση του WRC (ήδη γνωστή στο χώρο του σπορ από την πολυετή εμπλοκή της ως ISC), κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα στη FIA το προτεινόμενο από αυτήν πλάνο για το 2011, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 15 αγώνες.

Ανάμεσά τους το Ράλλυ Ακρόπολις, με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής από 19 έως 22 Μαΐου.

Δε μένει παρά η συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου της FIA στις 18 Μαρτίου για την έγκριση-οριστικοποίηση του πλάνου που θα δώσει και επίσημα το πράσινο φως για τις προετοιμασίες ενόψει του 57ου Ράλλυ Ακρόπολις! Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή του Ράλλυ Ακρόπολις και είναι πολύ ευχάριστη.

Αντίθετα, το Βρετανικό Autosport σε σχετικό άρθρο του μιλά για πιθανή επαναφορά του Monte Carlo και αναφέρει και όλους τους υπόλοιπους αγώνες. Σε περίπτωση που δεν επιστρέψει το Monte Carlo αναφέρει ότι πιθανοί αγώνες για να καλύψουν το κενό είναι η Νορβηγία και η Πολωνία και δεν αναφέρει πουθενά την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το Autosport, οι αγώνες του 2011 θα είναι

Μόντε Κάρλο (ή Νορβηγία ή Πολωνία)
Σουηδία
Μεξικό
Πορτογαλία
Άμπου Ντάμπι
Αργεντινή
Ιταλία (
με κέντρο του αγώνα τη Ρώμη αντί της Σαρδηνίας)
Τουρκία
Φινλανδία
Γερμανία
Αυστραλία
Γαλλία
Καταλονία και
Μεγάλη Βρετανία

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *