Σούπερ παγωτό παρφέ
Παγωτό Βανίλια Παρφέ. Χωρίς ζαχαρούχο, εβαπορέ και προσθήκη έξτρα ζάχαρης με καβουρδισμένο αμύγδαλο και γλυκά κουταλιού η κόντιτας (κομματάκια φρούτων).
Μπορείτε στην συνταγή να προσθέσετε ζάχαρη η κάποιο άλλο γλυκαντικό να το φέρετε σε σημείο που θέλετε.
Χωρίς παγωτομηχανή!
Υλικά συνταγής παγωτό παρφέ
1 λίτρο φυτική κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
180γρ ασπράδια αυγού (6 μεγάλα αυγά)
300-500γρ γλυκά κουταλιού η κόντιτα (κομματάκια φρούτων)
200γρ καβουρδισμένα αμύγδαλα
1κ.γ βανίλια η δυο κάψουλες
Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε γλυκαντικό