Ψωμί σε φριτέζα αέρος
Ψωμί σε φριτέζα αέρος. Και όμως μπορούμε να κάνουμε ψωμί στην φριτέζα.
Δείτε πως!
Χωρίς μίξερ με προετοιμασία 5 λεπτών & ψήσιμο μόνο 25 λεπτά για ένα κιλό ψωμί
Υλικά συνταγής Ψωμί σε φριτέζα αέρος
300γρ νερό χλιαρό
20γρ ζάχαρη
20γρ ελαιόλαδο
1 φακελάκι ξερή μαγιά (8γρ)
550γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
8-10γρ αλάτι
ψεκάζουμε με
χλιαρό νερό
πασπαλίζουμε με σουσάμι
ψήσιμο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά
γυρνάμε ανάποδα και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτα στους 180 βαθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΨΩΜΙ ΣΕ ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ:
Air fryer bread. No mixer with preparation 5 minutes & baking only 25 minutes for a kilo of bread
Μια συνταγή του George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις
Δείτε επίσης: Σπιτικό ψωμί χωρίς ζύμωμα!