DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-CRAFTSΠασχαλινά

Πασχαλινά αυγά από κλωστές

Πολύχρωμα πασχαλινά αυγά από κλωστές. Οχι δεν θα βάψουμε αυγά χρησιμοποιώντας κλωστές ή λαστιχάκια.  Θα φτιάξουμε πολύχρωμα μικρά και μεγάλα αυγά μόνο από κλωστές.

Η Ανοιξη ήρθε, ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει, το σπίτι θέλει την ανανέωσή του και φυσικά Το Πάσχα είναι προ των πυλών και η προετοιμασία για τη πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού πρέπει δειλά δειλά  να ξεκινήσει. Σίγουρα υπάρχουν πολύ όμορφα διακοσμητικά του εμπορίου για τη πασχαλινή διακόσμηση αλλά αν δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά μας ή απλά μας αρέσουν οι κατασκευές και πιάνουν λίγο τα χεράκια μας μπορούμε να κάνουμε θαύματα… Με καλή διάθεση λοιπόν και χωρίς να ξοδευτούμε καθόλου μπορούμε να δημιουργήσουμε για το σπίτι όμορφες και πρωτότυπες κατασκευές με τη προσωπική μας πινελιά.

Ακόμα καλύτερα να επιστρατεύσουμε και τους μικρούς μας μπόμπιρες  και να περάσουμε δημιουργικές  και ευχάριστες στιγμές όλοι μαζί. Φουσκώστε πολύχρωμα μπαλόνια, πάρτε κλωστές και αλευρόκολλα που είναι και ακίνδυνη για τα παιδιά και στρωθείτε στη δουλειά. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν και εσείς θα ξεχάσετε τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας.
Τα πρωτότυπα αυτά αυγά θα στολίσουν το τραπέζι του σαλονιού, θα κρεμαστούν στα παράθυρα των παιδικών δωματίων ή θα γίνουν μια πρωτότυπη ιδέα για να προσφέρουμε σοκολατάκια ή καραμέλες στα παιδιά και τους φίλους μας σε μια εντυπωσιακή συσκευασία φτιαγμένη από τα χεράκια μας.

Επί τω έργω λοιπόν
Πασχαλινά αυγά από κλωστές

Το υλικά που που θα χρειαστούμε είναι
Μπαλόνια σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τα γούστα μας
Κλωστές κεντήματος ή μαλλί πλεξίματος
και κόλλα ή αλευρόκολλα
Δείτε πως να φτιάξετε αλευρόκολλα  μόνοι μας  στο σπίτι

Με αυτή τη τεχνική μπορούμε να φτιάξουμε  μέχρι και φωτιστικό καπέλο κρεμαστό ή επιτραπέζιο σε ότι χρώμα και συνδυασμό θέλουμε. η ακόμα και χριστουγεννιάτικες μπάλες ή μια πρωτότυπη φρουτιέρα (καλύπτουμε μόνο το μισό μπαλόνι). Ορεξη και φαντασία να υπάρχει.
Αν το αποφασίσουμε να φτιάξουμε το δικό μας φωτιστικό προσοχή οι κλωστές ή ο σπάγκος που θα χρησιμοποιήσουμε να μην περιέχει πλαστικό για ευνόητους λόγους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *