Αθλητικά

Κέρασε Καφέ τον Άρη η ΑΕΚ

Με ένα γκολ του Παντελή Καφέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47′) η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Άρη στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 23ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Στο 15ο λεπτό ο Κάλβο απ’ τα δεξιά έβγαλε ωραία πάσα για τον Κόκε, εκείνος μέσα απ’ την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στα σώματα και στη συνέχεια με νέο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα άουτ, από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.
Η ΑΕΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 35′. Τότε ο Σκόκο έπεσε από μαρκάρισμα αντιπάλου έξω απ’ την περιοχή, ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα, η μπάλα απ’ τον αντίπαλο αμυντικό κατέληξε στον Λεονάντο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε από κοντινή θέση να νικήσει τον Σηφάκη.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Στο 47′ ο Καφές με κεφαλιά -μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Σκόκο- έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και μετά στην εστία του Σηφάκη, ανοίγοντας το σκορ 1-0. Στο 52ο λεπτό ο Λεονάρντο έκανε το δυνατό σουτ, ο Σηφάκης έδιωξε πάνω στον Καράμπελα, ο οποίος έκανε νέο σουτ, αλλά ο πορτιέρο του Άρη απομάκρυνε και πάλι.
Κίτρινες: Νασούτι, Γεωργέα;, Γιάχιτς Καφές
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Γεωργέας (46′ Καράμπελας), Καφές, Γιάχιτς, Λεονάρντο (67′ Μαντούκα), Σκόκο, Τζεμπούρ (89′ Μάκος), Μπλάνκο.
Άρης (Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο, Φερνάντες, Κόκε (77′ Αραβίδης), Αντού (46′ Μεριέμ), Τζόνσον, Νασούτι.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ykrEQgcWaPQ[/youtube]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *