ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τραγανή γουρουνοπούλα σε φριτέζα αέρος!

Σπιτική γουρουνοπούλα με τραγανή πέτσα!

Για να έχετε μια ζουμερό Σπιτική γουρουνοπούλα με τραγανή πέτσα φτιάξτε το με αυτό τον τρόπο με μυστικό έκπληξη!
Μια συνταγή του George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις

Υλικά συνταγής Σπιτική γουρουνοπούλα

Ένα κομμάτι χοιρινό πανσέτα (περίπου 1800γρ με 2 κιλά)
30γρ αλάτι
½κ.γ πιπέρι
1κ.σ καπνιστή πάπρικα
1κ.σ θυμάρι η ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού σιμιγδάλι Ψιλό (το υλικό έκπληξη)
Σε φριτέζα αέρος ( η ρομποτάκι ) ψήνουμε 80-90 λεπτά στους 180 και το γυρίζουμε τέσσερις φορές
Σε φούρνο ψήνουμε 150 λεπτά στους 180 βαθμούς αέρα και γυρνάμε τέσσερις φορές σε ίσους χρόνους (καλό είναι να μπει σε σχάρα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *