Αθλητικά

Η Κέρκυρα 1-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη


Γουρλίδικο ήταν το ντεμπούτο του Μπάντοβιτς στον πάγκο της Κέρκυρα, καθώς οι Φαίακες νίκησαν με 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι φέτος, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα η Κέρκυρα απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 17΄ ο Φλαβίνιο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο θέλοντας να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να περιορίσουν σε παθητικό ρόλο την Κέρκυρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι  ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησαν, στο 17ο λεπτό. Ο Γιάντσης έφυγε ωραία από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά στη μικρή περιοχή, ο Τσίγκας δεν βρήκε τη μπάλα αλλά ο επερχόμενος Φλαβίνιο πρόλαβε τους αμυντικούς και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό φάνηκε ότι άγχωσε τους «κυανέρυθρους» αφού δεν μπόρεσαν να ξαναβρούν τον καλό ρυθμό των πρώτων λεπτών του αγώνα και κατάφεραν να δημιουργήσουν μόνο μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με το άστοχο σουτ του Κούκετς μέσα από την περιοχή (36΄), ενώ η Κέρκυρα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 42΄, όμως ο Γιάντσης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά την κεφαλιά του Τσίγκα.

Ο Μάντζιος έριξε στη μάχη με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, αλλά το πρόβλημα του Πανιωνίου στη μεσαία γραμμή ελλείψει Κουμορτζί ήταν δυσεπίλυτο. Οσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι αύξαναν την πίεση, αλλά μεγάλες ευκαιρίες δεν δημιουργούσαν. Μία κεφαλιά και ένα σουτ του Ριέρα δεν βρήκαν στόχο, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε μάλλον εύκολα ένα χτύπημα φάουλ του Μπάλαμπαν και φτάσαμε στο 92΄, όταν ο Μπάλαμπαν βρέθηκε ανενόχλητος στο σημείο του πέναλτι, έπιασε το βολέ αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)

Κίτρινες: Σάμαρης, Μανιάτης, Μπάλαμπαν – Δ.Ιωάννου, Κωνσταντόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Ομο, Ριέρα, Κούκετς (57΄ Σαλαλί), Γουνδουλάκης (46΄ Μπάλαμπαν), Σάμαρης, Σιόβας, Αναστασόπουλος (80΄ Χίκα), Κοντοές, Τσότσαλιτς

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Δ.Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο (67΄ Παρασκευαϊδης), Τσίγκας (90΄+ Δεινόπαππας), Γιάντσης (79΄ Λαμπρόπουλος), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DUB3dtvnjc8[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *