eventsΕλληνική μουσικήΕπικαιρότητα

Ο Σάκης Ρουβάς στο Twitter…follow Sakis

srΜόλις ενημερωθήκαμε μέσω Twitter ότι ο Σάκης Ρουβάς άνοιξε λογαριασμό σε αυτό και θα ενημερώνει τους θαυμαστές του και τους Followers του μέσω του Twitter.
Για όσους ξέρουν τι πάει να πει Twitter η διεύθυνση του Σάκη Ρουβά είναι:
http://twitter.com/sakisrouvas

…αν φυσικά είναι αυτός η κάποιος που γράφει γι αυτόν.
Για να επιβεβαιωθεί το θέμα της παρουσίας του Σάκη Ρουβά στο Twitter ο φίλος Internetakias έγραψε σε αυτόν και του ζήτησε να βάλει μια φωτογραφία του από την περιοδία που κάνει τώρα και …το έκανε.
Ήδη κάποιες εκατοντάδες έχουν γίνει Followers του Σάκη Ρουβά.
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάποιος ψεύτικος λογαριασμός και κάνουμε τσάμπα διαφήμιση στον κύριο…sakirouva.

Τι είναι το twitter;
Στην ουσία είναι κάτι σαν party SMS σύστημα. Όπως στέλνεις μικρά μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, ε εκεί μπορείς να “στείλεις” σε ΟΜΑΔΕΣ “οπαδών” σου (followers).

Δεν είναι τίποτε το φοβερό, παλιά κόλπα που απλώς από συγκυρίες έτυχε να πιάσουν τώρα. Τo ονομάζουν microblogging, και στην ουσία αφού φτιάξεις ένα account μπορείς να δημοσιεύεις σύντομα μηνύματα μέχρι 140 χαρακτήρων. Αυτά τα μικρά μηνύματα, σε κάποιες χώρες του εξωτερικού μπορούν να στέλνονται και σε κινητά, όπως και από κινητά μπορείς να στέλνεις μικρο-μηνύματα στο twitter και να το ενημερώνεις.
Και τι κερδίζεις;
Εδώ μπαίνουν τα “community κόλπα”… μπορείς να ακολουθήσεις (follow) άλλους εγγεγραμμένους χρήστες στο twitter (γνωστούς – φίλους – συγγενείς ή ακόμα και άσχετους) και από την κεντρική σου σελίδα να βλέπεις όλα τα μικρά μηνύματα που γράφουν ή στέλνουν αυτοί καθημερινά…η συνέχεια εδώ

25 σκέψεις σχετικά με το “Ο Σάκης Ρουβάς στο Twitter…follow Sakis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *